A bor ideális karácsonyi céges ajándék – de csak illő csomagolásban

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2014-10-27 Találat: 1701

Ha nem sikerül időben gondoskodnia az ügyfeleknek vagy az alkalmazottaknak szánt céges ajándékokról, egy üveg bor remek ötlet lehet vészhelyzet esetére, de csak illő csomagolásban!

Hozzájárulhatunk a családi ünnepi vacsorához

Bár tény, hogy az ital nem a legkreatívabb ajándék, de sokan örülnek neki, főleg, ha valamilyen minőségű nedűről van szó, hiszen maguk lehet, hogy egy olcsóbb fajtát vásároltak volna a családi ünnepléshez. A bor legyen legalább közepes árkategóriájú, elegáns címkéjű palackban. A férfi ügyfeleknek vagy kollégáknak adjunk félszáraz vagy száraz, a hölgyeknek pedig félédes vagy édes bort. Azonban ahhoz, hogy illő módon adhassuk át az ajándékot, gondoskodnunk kell a megfelelő csomagolásról is. Egyszerűen átköthetjük a palackot egy masnival is, de stílusosabb, ha egy dísztáskában adjuk át, így ráadásul a megajándékozott könnyebben haza is tudja vinni. Azonban ha a inkább a Bor mellé keresünk valmi ajándékot, akkor tudunk még ajánlani más reklámajándékokat is.

Boros táska üdvözlőcédulával

Ez a karácsonyi boros papírzacskó ideális bármilyen ital ajándékozásához. A karácsonyi mintás, strapabíró zacskóhoz egy üdvözlőcédula is jár, amelyre egy ötletes, egyedi üzenetet írva személyesebbé teheti az ajándékot. A papírzacskó mérete 100×350×80 mm, és egy 50×50 mm-es felületen logózható. A Boros papírtáskára itt kérhet ajánlatot!