4 tipikusan téli reklámajándék

4 tipikusan téli reklámajándék

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2014-12-17 Találat: 793

Mire vágyik télen az átlagos dolgozó? Melegre, bármilyen forrásból, teára, illatokra és a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó dekorációkra. Gondolhatunk még arra, hogy van aki ilyenkor szívesen gondol távoli tájakra, meleg éghajlaton, de van akit ez inkább frusztrál, így inkább hagyjuk.

Tehát nézzük, milyen szóróajándékot fogadnak szívesen télen az emberek?

Melegforrások

Sajnos gyakran előfordul, hogy az iroda, ahol dolgozunk, nem megfelelően fűtött, esetleg az ablaknál huzatos. Ugyanilyen jól jöhetnek otthon is a különféle melegforrások, ha késő este fáradtan, a munka fölé görnyedve már mindentől fázunk.

Mivel teremhetünk meleget? Melegítőtasak, meleg vizes palack kötött „ruhában”, kisebb vagy nagyobb polártakaró a testünk melegítésére alkalmas. USB-s számítógépbe dugható bögremelegítő a kávénk vagy teánk melegen tartására kiváló.

 

Melegen tartó ajánlataink ->>

Teák

A teázás tipikus időszaka a tél, mér legalábbis ami a forró teákat illeti. Az ital forrósága a bögrében átmelegíti az ujjainkat, az aroma élénkíti érzékeinket, és az elkortyolt melegség az ereinkben szétáradva a testünket is átmelegíti.

A különféle illatosított és ízesített teák között kaphatóak tipikusan karácsonyi kiadások és kollekciók is. A fahéjas, ánizsos, citrusos, erdei bogyós teakeverékek kifejezetten a karácsonyi időszak hangulatát idézik.

Illatok

Az illatok azok a dolgok, amelyek észrevétlenül is képesek átformálni a hangulatunkat, és ráhangolnak minket pl. egy ünnep rezgéseire. Illatokat többféleképpen is csempészhetünk a szobába: gyertyák, füstölők, párologtatók, potpurrik, illatosítók és természetes illóolaj-tartalmú termések és szárítmányok segítségével.

Bár az illatok mindenki számára szorosan kapcsolódnak az ünnephez, mégis csínján kell velük bánni, ha ajándékba adjuk őket, hiszen egy illat megítélése meglehetősen szubjektív dolog. Talán a legjobban tesszük, ha vagy természetes anyagokkal dolgozunk, vagy kollekciót adunk, hogy mindenki kedvére választhasson belőle.

 

Illatos ajándéktárgyaink -->>

Dekorációk

Akár az irodában tudjuk kitenni, akár az otthoni karácsonyfán kap helyet, az ízléses karácsonyi dekoráció mindig jól jön. Legyen az akasztható dísz, talpra állítható szobrok vagy téli életképek, koszorúk vagy díszkorsarak, mű vagy természetes anyagokból, ha igazán szépeket választunk, a megajándékozott egészen biztosan örülni fog nekik.

ajándékkosár