2020-ban se feledkezzen meg vásárlóiról!

2020-ban se feledkezzen meg vásárlóiról!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Készült: 2019-12-31 Találat: 1101

Az év vége hajtása után némileg kipihenve az ünnepeket kezdődhet az új esztendő, tele lendülettel, lelkesedéssel és új tervekkel. Bizony nem ülhet a babérjain tétlenül akkor, hogyha a cége szekerét nem tolni, sokkal inkább repíteni szeretné. S hogy ehhez mire van szükség? Itt most milliónyi üzleti fogást fel lehetne sorolni, de kezdjük a legegyszerűbbel: nem érdemes átlépve az Újévbe elfeledkeznie partnereiről. 

Ha karácsonykor vagy az óév tiszteletére átnyújtotta a reklámajándékos meglepetéseit, akkor jöhet a következő projekt, vagyis egy újabb szóróajándék kör kitalálása és megvalósítása. Hogy miért? Éppen a váratlansága miatt kiváló ötlet előrukkolni egy kis figyelmességgel, hiszen az év elején erre nagyjából senki sem számít.

Az ünnepek elmúltak, a soron következő piros betűs napok még jóval odébb vannak, azaz a partnerei jogosan hihetik azt, hogy nagy meglepetés nem érheti őket az elkövetkezendő időszakban. De mi történik akkor, ha egy váratlan húzással és egy találó, emblémázott reklámajándékkal állít be ügyfeleihez, céges kollégáihoz mondjuk január közepén?

A meglepetés és az öröm garantálható, ráadásul ha jól választott, vagyis kellően nagy érdeklődést kiváltó tárgyra voksolt, már ami a logózást illeti, akkor ezer százalékosan biztos lehet a sikerében. Ezzel a fordulattal lényegesen többet nyerhet, mint az ünnepi, úgy is mondhatni elvárható ajándékozás teljesítésével, mivel ekkor mindenki számol a figyelmességre, sőt.

Alapvető elvárásként merül fel a reklámajándékozás. A kreativitás fűszerével ekkor is nagyot fordíthat a megszokott forgatókönyvek menetén, ám egy gyors 2020-at köszöntő villámötlettel egy egész évre megalapozhatja inspiráló és pozitív partneri kapcsolatait.