Legutolsó írások

Népszerű reklámajándékok, gazdag szín- és formavilág!
18 Aug / 2017

Népszerű reklámajándékok, gazdag szín- és formavilág!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 3 Hozzászólás: 0

Köztudott, hogy a különböző reklámhordozók és céges ajándékok kiválasztásakor több szempontot is érdemes figyelembe venni. Egyrészt, szinte elengedhetetlen, hogy különleges és egyedi darabokat rendeljünk, másrészt az sem mellőzendő, hogy ezek a funkcionalitásuk szempontjából is népszerű reklámajándékok legyenek. 

A szóróajándék választékunk verhetetlen
25 Jul / 2017

A szóróajándék választékunk verhetetlen

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 46 Hozzászólás: 0

Nem szeretünk dicsekedni, de ami tény, az tény, így azt is bátran kijelenthetjük, hogy nálunk valóban páratlan a reklámajándék kínálat. Lévén, hogy cégünk folyamatosan figyeli a nemzetközi piacot, illetve nagy hangsúlyt fektet a vásárlók és a közösség hétköznapi igényeire is, ezért a Reklámajándék.eu mindenkor ideális és korszerű reklámhordozókat kínál a kis-, közép- és nagyvállalatoknak. 

Olcsó és hasznos reklámajándék
18 Jul / 2017

Olcsó és hasznos reklámajándék

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 38 Hozzászólás: 0

Cégvezetőként valószínűleg már Ön is gondolkodott azon, hogy melyik lenne a legtökéletesebb reklámajándék a nyári szezonban. Lévén, hogy ilyenkor nem csak a tengerpartokon nyaralunk, hanem túrázáson és kiránduláson is előszeretettel veszünk részt, tagadhatatlan, hogy ebben a periódusban a hátizsák emblémázás ideális megoldásként működhet. Köztudott ugyanis, hogy egy jó hátitáskára mindig is szükség van, tehát funkcionalitása ilyen tekintetben már-már megkérdőjelezhetetlen.

Egyediség, elegancia a reklámajándék választásban
11 Jul / 2017

Egyediség, elegancia a reklámajándék választásban

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 61 Hozzászólás: 0

Tagadhatatlan, hogy ha a céges reklámajándékokról van szó, akkor mindenkinek legelsőként az olyan népszerű eszközök jutnak az eszébe, amilyen például a megszemélyesített bögre és poló, vagy éppen az emblémázott baseball sapka. Pedig a skála ennél jóval színesebb, hiszen manapság már olyan különlegességekben is gondolkodhatunk, amilyenek például a gravírozható üvegtárgyak.

Napszemüveg, mint reklámajándék?
04 Jul / 2017

Napszemüveg, mint reklámajándék?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 52 Hozzászólás: 0

Igen! Sőt, garantáltan igen, amennyiben Ön kifejezetten a nyári hónapokra keresi a tökéletes reklámhordozót. Tagadhatatlan ugyanis, hogy egy megszemélyesített és trendi napszemüveg ideális eszköz lehet arra, hogy az irodától távol, a vakációzás alatt is folyamatosan jelen legyünk a cégünkkel. Mindehhez csupán arra van szükség, hogy ezt a nem mindennapi reklámajándékot válassza, és megajándékozza munkatársait, illetve ügyfeleit egy ilyen minőségi darabbal.

Iratmappa, minden irodába
28 Jun / 2017

Iratmappa, minden irodába

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 69 Hozzászólás: 0

Az iratmappa azon elnyűhetetlen tárgyak közé tartozik, melyekre egész egyszerűen szükség van, mondjuk egy irodai környezetben. Bár bátran állítható, hogy az otthonokban is praktikus hasznot hoznak ezek a kiegészítők, tehát univerzális kellékekről beszélünk, melyek fogyóeszközök. Idővel elhasználódnak, az újabb iratkötegek újabb mappákat igényelnek. Ez, a reklámajándékozás szempontjából nézve kifejezetten pozitív tendencia, hiszen olyan kiegészítővel állhat elő, amire garantáltan szüksége van partnereinek, üzletfeleinek, azaz amit használnak. 

Tételek: 1 - 6 / 135 (23 oldal)