Legutolsó írások

USB memória, a cégvezetők barátja
19 Apr / 2017

USB memória, a cégvezetők barátja

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 17 Hozzászólás: 0

Az USB memória valójában most már a hétköznapi ember legjobb barátjává avanzsált, hiszen rendszeres alkalmazása, folyamatos használata kiemelt szerephez juttatta az irodaszerek világában. Persze valójában nehéz is besorolni ezt a kiegészítőt, mert a technológiai szektor terméke ez tény, de olyannyira hozzátartozik már az irodai érához, hogy szinte elválaszthatatlan tőle.

A tökéletes reklámajándék emblémázás ismérvei
12 Apr / 2017

A tökéletes reklámajándék emblémázás ismérvei

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 28 Hozzászólás: 0

A tökéletes reklámajándék emblémázás körül írható néhány olyan, elengedhetetlenül fontos paraméterrel, melyek ha megjelennek a kínált szolgáltatás palettáján, akkor biztos lehet abban, hogy jó cég mellett döntött. Nagy szükség van erre a területre, hiszen üzlettársainak, partnereinek, de adott esetben kollégáinak, alkalmazottjainak olyan meglepetéssel érdemes kedveskednie, mely egyénre szabott, és egyedi, abban az értelemben, hogy cégének logóját, vagy épp emblémáját viseli.

Kulcstartó, nem csak kulcs tartó
07 Apr / 2017

Kulcstartó, nem csak kulcs tartó

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 38 Hozzászólás: 0

A kulcstartó divata töretlenül tart. A trend, ami évtizedek alatt sem veszített értékéből, továbbra is a legkedveltebb eszközök közé sorolja ezt, a praktikus kiegészítőt. Valóban a praktikum az első, amit érdemes kiemelni, hiszen használatával rendszerezhetőbbek lettek a kulcsok, áttekinthetőbbek az egyéb értékek. 

Bevásárlótáska nélkül egy lépést se!
01 Apr / 2017

Bevásárlótáska nélkül egy lépést se!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 42 Hozzászólás: 0

A bevásárlótáska megannyi érdekes tulajdonsággal rendelkezik. Az persze természetes, hogy pakolásra, cipekedésre kiváló. Ám, talán már ön is megfigyelte, hogy ezek a furfangos kiegészítők villámgyorsan képesek eltűnni akkor, amikor éppen szüksége lenne rájuk. Tegyük fel, hogy határozottan úgy emlékezett, betette táskájába a bevásárláshoz szükséges kellékeket. A pénztárnál állva épp bőszen kutat, amikor kiderül, hogy mégsincs meg minden…

Irodaszerek, amikből sohasem elég
21 Mar / 2017

Irodaszerek, amikből sohasem elég

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 41 Hozzászólás: 0

Az irodaszereknek van egy rejtélyes, ám annál sűrűbben, bárki által megtapasztalható tulajdonsága. Eltűnnek. Folyamatosan. Amikor szükség lenne rájuk, valahogy soha nem kerülnek kézközelben. Ez tényleg dühítő akkor, amikor egy toll, esetleg egy darab fecni életeket menthet. Biztos, hogy ön is találkozott ezzel a titokzatos, mégis gyakori jelenséggel vagy munkahelyén, vagy otthonában, rosszabb esetben mindkét helyen. 

Milyen fán terem az optimális szóróajándék?
14 Mar / 2017

Milyen fán terem az optimális szóróajándék?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 40 Hozzászólás: 0

Az ideális szóróajándék rögtön felismerhető, hiszen ügyfeleiből elvárásainak megfelelően meglepett örömöt válthat ki. Ehhez a reakcióhoz, azonban meg kell találnia azt az utat, ami az optimális döntéshez vezet. Ha nem a megfelelő kiegészítőt veszi alapul, akkor könnyen sikertelenségbe fulladhat, az amúgy kiváló kezdeményezés. Az első általános tény, hogy vannak olyan jolly jokerek, amikkel egyszerűen nem lehet mellé lőni. A kulcstartók, bögrék, pólók, és tollak ilyen kellékek. 

Tételek: 1 - 6 / 122 (21 oldal)