Legutolsó írások

Egyedi kulcstartó egyéniségeknek
20 Jun / 2017

Egyedi kulcstartó egyéniségeknek

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 7 Hozzászólás: 0

A kulcstartó olyan jolly joker kiegészítő, ami szinte biztos, hogy mindenki életében megtalálható. Minimum egy, de eséllyel több darab is rendszerezi a kulcsok, véget nem érő áradatát. Akad, aki gyűjti ezeket a kellékeket, míg megint mások egyszerűen szeretnek többet ráaggatni gigantikus kulcscsomójukra. Mindegy, hogy ön, vagy éppen meglepni kívánt partnerei melyik kategóriába tartoznak. Az egyszerű felhasználóknak is szükségük van újabb darabokra. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy jól eltalált, megtervezett típus határozottan esztétikus látványt nyújthat. 

Hogyan teheti érdekessé a pólók világát?
13 Jun / 2017

Hogyan teheti érdekessé a pólók világát?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 14 Hozzászólás: 0

A pólók, mint reklámajándékok abszolút trendiek, népszerűek főleg abban az értelemben, hogy a legtöbb vállalat ezen kellékek után nyúl. Tehát az üzletfelek nagyrésze már külön kollekcióval büszkélkedhet, az ilyen-olyan események alkalmával bezsebelt darabokból. Még ezzel sincsen alapvetően gond, ám a túl sok variáns között egyszerűen elvész az információ. Ha tíz ruhanemű között kell érvényesülnie az önének, akkor bizony nagy a kockázat arra, hogy terméke, szolgáltatása, azaz egyedi logójával, emblémájával ellátott kelléke nem közvetíti hatékonyan a lényeget. 

Sport törölközőket a táskába: indulhat a mozgás!
06 Jun / 2017

Sport törölközőket a táskába: indulhat a mozgás!

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 29 Hozzászólás: 0

A sport törölköző praktikus, esztétikus kiegészítő, aminek mindenki örül, mert sosem elég belőle. A háztartások egyik leginkább vándorló tagja a törölköző, ez vitathatatlan tény. Számtalan darab van belőle készleten, de valahogy sosem kéznél, pláne nem akkor, amikor szükség lenne rá. A reklámajándékozás egyik kreatív példája, ha olyasvalamivel rukkol elő, ami nem csak jól mutat, kihangsúlyozva vállalata logóját, emblémáját, hanem ami praktikus funkciót is betölt, hiszen így garantálhatja, hogy kézről kézre forog a hirdetett terméke, szolgáltatása. 

Strandlabda a sokoldalú gömb
30 May / 2017

Strandlabda a sokoldalú gömb

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 51 Hozzászólás: 0

A strandlabda nem véletlenül örvend óriási népszerűségnek, nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is. Elmaradhatatlan kelléke a nyári kikapcsolódásoknak, a vízparton töltött óráknak, vagy épp a kertben hűsöléssel átvészelt nyári forróság tüzelte hétvégéknek. Mindegy, hogy milyen alkalomból, de fix, hogy az év naposabbik felében rendszeresen előgördül a lakás mélyéről, ezzel megörvendeztetve a játékra vevő kicsiket-nagyokat egyaránt.

A napernyők napos oldala
23 May / 2017

A napernyők napos oldala

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 50 Hozzászólás: 0

A napernyők praktikus, esztétikus termékek, melyekre forró nyári napokon annyira nagy szükség van, mint egy hűsítő korty vízre. De nyilván nem csak ezért léptek elő a reklámajándékok világában. Mi okozza sikerüket? Valószínűleg a praktikusságuk az, ami a legvonzóbb a vásárlók számára. Olyan kellékekről beszélünk, melyek egész egyszerűen nem rejthetők el a szekrény mélyére, mondván már az ezredikek a sorban. Ezek a kiegészítők még nem lettek túlcsépeltek, még nem lettek meguntak. 

Egyedi hátizsákok cégének szolgálatában
16 May / 2017

Egyedi hátizsákok cégének szolgálatában

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 44 Hozzászólás: 0

A hátizsákok előnyeiről oldalakon át lehet mesélni, ráadásul ezekkel a pozitívumokkal valószínűleg mindenki tisztában van. A kérdés, viszont jogos, mire lehet még felhasználni ezeket a kellékeket? Nyilván a funkcionalitásuk adva van, pakolásra kiválóak, jó társak kirándulások, túrák, vagy nagyobb séták, esetleg utazások alkalmával. Nem csak praktikusak, hanem stílusos, esztétikus darabok is egyben, ráadásul, ha olyan fazon kerül célkeresztbe, akkor a gyakorlatiasság is megvalósul.

Tételek: 1 - 6 / 129 (22 oldal)