Legutolsó írások

Egyedi névjegykártya tartó
11 Jan / 2017

Egyedi névjegykártya tartó

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 10 Hozzászólás: 0

Névjegykártya tartóra egyszerűen mindenkinek szüksége van. Egy darabig még gondolhatjuk azt, hogy teljesen felesleges a számunkra, hiszen az a néhány névjegy elfér a farzsebünkben, az asztalunk fiókjában, vagy a táskánk mélyén… Ám, amikor az igény kezd formálódni bennünk, hogy átlássuk, esetleg rendszerezzük, netalán keressünk a kapott kártyák között, akkor nagy bajban találjuk magunkat. Máris más szemszögből nézzük a névjegykártya tartó kérdését, és szükségesnek látjuk egy ilyen praktikus kellék beszerzését.

Egyedi ajándékok széles választékban
05 Jan / 2017

Egyedi ajándékok széles választékban

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 19 Hozzászólás: 0

Az egyedi ajándékok instant megoldást nyújtanak a számunkra akkor, ha egyszerre szeretnénk meglepetést szerezni úgy, hogy ne valami szokványosat, közhelyeset, sablonosat adjunk. Természetesen mindig a szándék az elsődleges, és a lényeg, de a legoptimálisabb, ha a tárgy is egyedi, és megismételhetetlen. Az egyedi ajándékok ezt az űrt töltik ki úgy, hogy még ráadásul karakteressé is tehetők emblémázásukkal, egyéni logó, felirat stb. feljuttatásával.

Ízletes karácsonyi ajándékok
23 Dec / 2016

Ízletes karácsonyi ajándékok

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 26 Hozzászólás: 0

Az ízletes karácsonyi ajándékoknak számtalan előnyük ismert, amik miatt a legjobb választások lehetnek, ha igazi, ünnepi, emblémázható ajándékokra vágyunk. A karácsony az ízek ünnepe is, ezt kár tagadnunk. Az emberiség az elmúlt évszázadokban gasztronómiai tradíciókat alakított ki, melyek hozzátartoznak a karácsonyhoz. Kinél kisebb, kinél nagyobb mértékben, de az ízek sokszínűsége mindenkinél megjelenik az ünnepi asztal környékén. Vannak olyan tipikus ízek, fűszerek, alapanyagok, hozzávalók, melyeket egész egyszerűen képtelenség elszakítani az ünneptől. 

Az utánozhatatlan forró csoki
16 Dec / 2016

Az utánozhatatlan forró csoki

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 32 Hozzászólás: 0

A csokoládé nem csak azért okoz örömet mindannyiunk számára, mert endorfin tartalma elindítja a szervezetünkben a pozitív folyamatokat. Még a megkóstolás előtt is mosolyra görbül a szánk. Valahogy a csokoládé annyira univerzális ajándék lett az elmúlt évtizedekben, hogy gyakorlatilag bármely alkalomból megállja a helyét. Természetesen azért itt is lehet találni kifejezetten az évszaknak megfelelő verziókat.

Mikulás sapka céges partyhoz
09 Dec / 2016

Mikulás sapka céges partyhoz

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 36 Hozzászólás: 0

Legyünk őszinték, egy igazi, belevaló, jó hangulatú, vidám céges partyhoz az ünnepi hangulat jegyében igenis hozzátartozik a Mikulás sapka. A Télapó fejviselete olyan szimbólum, melyet a felnőttek is örömmel alkalmaznak, s amely képes megszínesíteni a céges partyt. A Mikulás sapka céges partyhoz tehát a number one ötlet. Ráadásul, ha ezt még emblémázni is tudjuk, akkor nem csak kreatív, hanem egyedi választásról beszélhetünk, ami valóban éke lehet a vállalati bulinknak. 

Top három karácsonyi reklámajándék
03 Dec / 2016

Top három karácsonyi reklámajándék

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 45 Hozzászólás: 0

Az oldalunkon elérhető termékek mindegyike tökéletes választás, akkor, ha a karácsonyi reklámajándék a cél. A partnereknek, kollégáknak, dolgozóknak nem mindegy mit ajándékozunk, s az sem mellékes, hogy mindezt milyen csomagolással, megjelenéssel, külsővel spékeljük meg. Egy-egy egyszerűbb ötlet is frenetikusan felpörgethető, néhány trükk, egyedi elképzelés, és mondjuk céges emblémázás segítségével.
 

Tételek: 1 - 6 / 108 (18 oldal)