Legutolsó írások

Elegancia, és stílus minden iPhone tokban
22 Feb / 2017

Elegancia, és stílus minden iPhone tokban

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 5 Hozzászólás: 0

Az iPhone tokok már önmagukban minőséget, garanciát képviselnek. A márkához való hűség nem is engedi, hogy ezek a kiegészítők más jellemzőkkel rendelkezzenek. Mivel az iPhone önmagában egyfajta stílust jelent, így nem véletlen, hogy a hozzá tartozó kellékek is ezt erősítik, ezt teszik még hangsúlyosabbá. 

Számítógépes egérpad, egy kattintással
14 Feb / 2017

Számítógépes egérpad, egy kattintással

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 12 Hozzászólás: 0

A számítógépes egérpad a mai napig az egyik legkedveltebb használati tárgy. Nagyban megkönnyíti a számítógép kezelését, ráadásul egészen nagy felületen lehet az egérrel pozícionálni. Ez a terület arra is kiválóan alkalmas, hogy valamilyen logóval, emblémával, esetleg felirattal lássa el azt. Így válik a praktikus használati tárgy, igazán ötletes reklámtermékké.

Pénztárca, csak karakteresen
10 Feb / 2017

Pénztárca, csak karakteresen

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 16 Hozzászólás: 0

A pénztárca olyan praktikus használati tárgy, ami azonban nagy esztétikai értéket is képvisel. Nem véletlen az sem, hogy a megfelelő darab kiválasztása általában annyi időt vesz el, mint mondjuk egy ruha felpróbálása, esetleg egy teljes heti bevásárlás. Nem mindegy, hogy milyen anyagból készült a kiszemelt kellék, ahogy az sem mellékes milyen a felépítése.

Stresszlabda, egyénre szabva
04 Feb / 2017

Stresszlabda, egyénre szabva

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 25 Hozzászólás: 0

A stresszlabda olyan kelléke kell, hogy legyen irodájának, de akár még háztartásának is, amit jó, ha a keze ügyében tart. Óriási találmány, már ami az erőszakmentes, mégis hatásos idegesség levezetést illeti. Azzal sajnos nem tudunk mit kezdeni, hogy világunk megannyi stressz forrástól terhes.

Bögre, az ötletek ötlete
25 Jan / 2017

Bögre, az ötletek ötlete

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 30 Hozzászólás: 0

Hiába, a bögre feltalálója attól a szent naptól fogva, amikor első kerámia eszközét, amit ivásra használt elnevezte bögrének, majd sokszorosítani, gyártani, variálni kezdte megütötte a főnyereményt. Az ötlet ugyanis azóta is nehezen talál versenytársra. A bögre évtizedek óta az ajándékozási listák élén van, mert megunhatatlan.

Falióra, a pontosság felügyelője
17 Jan / 2017

Falióra, a pontosság felügyelője

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 39 Hozzászólás: 0

A falióra már évszázadok óta az egyik legkedveltebb lakberendezési eszköz. A falióra, túlzás nélkül állítható, hogy nem csak használati, hanem dísztárgy is. Kialakításával, vonásaival felülemelkedve a funkcionalitás lényegességén kiegészíti környezetét, megerősíti annak kisugárzását, egyszóval bárhova is kerüljön a falióra öltöztet, karakteresebbé teszi a környezetet. A kör alakú, HDF falemezből gyártott falióra jó példája annak, amikor a praktikum házasságot köt az esztétikummal. 

Tételek: 1 - 6 / 114 (19 oldal)