Legutolsó írások

Irodaszerek, amikből sohasem elég
21 Mar / 2017

Irodaszerek, amikből sohasem elég

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 7 Hozzászólás: 0

Az irodaszereknek van egy rejtélyes, ám annál sűrűbben, bárki által megtapasztalható tulajdonsága. Eltűnnek. Folyamatosan. Amikor szükség lenne rájuk, valahogy soha nem kerülnek kézközelben. Ez tényleg dühítő akkor, amikor egy toll, esetleg egy darab fecni életeket menthet. Biztos, hogy ön is találkozott ezzel a titokzatos, mégis gyakori jelenséggel vagy munkahelyén, vagy otthonában, rosszabb esetben mindkét helyen. 

Milyen fán terem az optimális szóróajándék?
14 Mar / 2017

Milyen fán terem az optimális szóróajándék?

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 14 Hozzászólás: 0

Az ideális szóróajándék rögtön felismerhető, hiszen ügyfeleiből elvárásainak megfelelően meglepett örömöt válthat ki. Ehhez a reakcióhoz, azonban meg kell találnia azt az utat, ami az optimális döntéshez vezet. Ha nem a megfelelő kiegészítőt veszi alapul, akkor könnyen sikertelenségbe fulladhat, az amúgy kiváló kezdeményezés. Az első általános tény, hogy vannak olyan jolly jokerek, amikkel egyszerűen nem lehet mellé lőni. A kulcstartók, bögrék, pólók, és tollak ilyen kellékek. 

Reklámajándék emblémázással a kreativitás házhoz megy
07 Mar / 2017

Reklámajándék emblémázással a kreativitás házhoz megy

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 26 Hozzászólás: 0

A reklámajándék emblémázás ötlete magával ragadta a vállalati érát, aminek köszönhetően évtizedes hagyománnyá kezd válni, a különböző hasznosságú, értékű tárgyak ajándékozása, a céges partnereknek, esetleg a munkahelyen dolgozó kollegáknak. Mindig is lényeges volt, hogy olyan dolog kerüljön a meglepetés középpontjába, ami egyszerre számít hasznosnak, és külső jegyei szempontjából értékelhetőnek. Előbbi teljesítése hihetetlenül egyszerű feladat, de az utóbbi azért okozhat némi fejtörést. 

A kifogástalan horgászsapka jellemzői
01 Mar / 2017

A kifogástalan horgászsapka jellemzői

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 41 Hozzászólás: 0

Hogy a fogása kifogástalan legyen a horgászsapka is előtérbe kerül. Nem mindegy ugyanis, hogy miben várja a következő kapást, így lényeges erre is egy kis figyelmet szentelnie. Ráadásul, ha céges partnereivel, esetleg kollegáival, szakmai ismerőseivel szívesen mennek el pihenni, horgászat keretében, akkor van egy jó hírünk. 

Elegancia, és stílus minden iPhone tokban
22 Feb / 2017

Elegancia, és stílus minden iPhone tokban

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 44 Hozzászólás: 0

Az iPhone tokok már önmagukban minőséget, garanciát képviselnek. A márkához való hűség nem is engedi, hogy ezek a kiegészítők más jellemzőkkel rendelkezzenek. Mivel az iPhone önmagában egyfajta stílust jelent, így nem véletlen, hogy a hozzá tartozó kellékek is ezt erősítik, ezt teszik még hangsúlyosabbá. 

Számítógépes egérpad, egy kattintással
14 Feb / 2017

Számítógépes egérpad, egy kattintással

Közzétéve: Reklámajándék ötletek Találat: 43 Hozzászólás: 0

A számítógépes egérpad a mai napig az egyik legkedveltebb használati tárgy. Nagyban megkönnyíti a számítógép kezelését, ráadásul egészen nagy felületen lehet az egérrel pozícionálni. Ez a terület arra is kiválóan alkalmas, hogy valamilyen logóval, emblémával, esetleg felirattal lássa el azt. Így válik a praktikus használati tárgy, igazán ötletes reklámtermékké.

Tételek: 1 - 6 / 118 (20 oldal)